HOOFD COACH

SANDER TIMMERMANS

TOPONDERNEMER

ROLAND KAHN

PUBLIC SPEAKING EXPERT 

JONI BAIS

PERFORMANCE MARKETEER

STEF DE REEDER

NEUROMARKETEER

MARTIN VAN KRANENBURG

ACCOUNTANT

ALCO VAN DE BREE


BEN JIJ KLAAR VOOR THE NEXT STEP?14 DAGEN

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE


Twijfel je nog? We bieden een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie vanaf de dag dat je het online programma hebt aangeschaft. 

DEZE ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR


Dit online programma heeft me geleerd hoe ik mezelf als videomaker kan onderscheiden in de markt. Hierdoor krijg ik meer klanten en ook nog eens de opdrachten waar ik zelf het meeste energie van krijg! De livestreams zijn ook absoluut een toevoeging. Sander kan je met zijn ruime ervaring en creativiteit snel en praktisch van het juiste advies voorzien. Daarnaast leer je ook veel van de vragen van anderen!

Sam Norbart

Founder After Productions

Deelname aan The Next Step heeft me veel fouten bespaard en waarde opgeleverd. Dit online programma vormt de perfecte blauwdruk voor alle facetten en keuzes die bij het starten van een onderneming komen kijken. En dat zijn er nogal wat! Dit biedt veel houvast en zorgt ervoor dat je bewuste, strategische keuzes kunt maken. Ook de marketingmodules zijn ijzersterk opgezet en werpen direct zijn vruchten af zodra je je product of dienst lanceert. 

Nol van Loon

Founder Fat Pigeon.CC

Dankzij The Next Step heb ik een sterk fundament kunnen creëren voor mijzelf als ondernemer en mijn onderneming. Voorafgaande aan mijn deelname had ik te weinig klanten en ervaarde ik veel twijfel. Nu ben ik meer zelfverzekerd en komen klanten structureel binnen. Door de goede opbouw van de modules en de duidelijke manier van uitleggen van de coaches kon ik het online programma goed volgen en direct in de praktijk toepassen.                            

Nikki Schuijers

Founder Fudo Jewelry

Veelgestelde Vragen


Voor wie is The Next Step? 

Wat levert The Next Step mij op?

Hoe werkt The Next Step?

Hoeveel tijd kost The Next Step? 

Leer ik in dit online programma hoe ik (structureel) klanten kan binnenhalen?

Leer ik in dit online programma hoe ik mezelf kan onderscheiden en een autoriteit word binnen mijn markt? 

Kan ik de kosten voor dit online programma opvoeren bij de Belastingdienst?

Heb je nog vragen?